Pages

Wednesday, 12 May 2010

- Lelong kasi habis -

aku nak lelong semua ni, kalau rasa berminat sila call aku.


Dah tak banyak dah, sapa cepat dia dapat la.. aku kasi harga runtuh la.. sikit hari lagi kalau tak habis jugak aku terus kasi harga gempa la pulak.. ekekekekeke.

9 comments:

  1. barang mana ni bro???
    bukak harga berapa?

    ReplyDelete
  2. APAN... barang ni Siam mari tapi Bro angkat yang Grade A, kalau ori mana mau cari murah...ekekekekek yang bro tolak dalam RM40 jer.

    ReplyDelete
  3. ok2...aku skang ni pun study kat pasir mas...
    kira stok sana senang nak dapat...
    ingat ke stok mne tdi...
    xpe r gitu...
    :)

    ReplyDelete
  4. IKM pasir mas...
    dah last sem dah skang...
    kalo brg hong kong or indon nk la gak..
    huhu...

    ReplyDelete
  5. Kat IKM kau ambik bidang apa APAN ? Bro pon belajar kemahiran gak dulu, Bro ambik bdg. Elektrik, dulu ada member bro tolak levi's china tp skrg dah tak dak stock.

    ReplyDelete
  6. aku amek mekanikal design...
    bro ikm gak ke???kat mane???

    ReplyDelete
  7. aku dulu bljr kat ILP Jitra kedah, Skrg keje pun ngan ILP..

    ReplyDelete
  8. ok2...kalau ade brg baik kasi inform...
    haha...

    ReplyDelete