Pages

Saturday, 17 July 2010

17 JULAI AKU DAPAT AWARD DARIPADA EITA OMAR


Eita msg aku tentang award ni melalui cbox, aku balik saja daripada makan malam, masuk dalam rumah je terus buka laptop. Ruangan yang aku mula2 tengok kat dalam blog ialah kat bahagian cbox tu lah.. nak tau kenapa bila aku masuk dan aku refresh balik kat ruangan cbox tu naik la msg baru dari kawan2 yang melayari blog aku dan tinggalkan jejak mereka di situ. Selalunya bila ada msg baru kat ruangan cbox tu, aku akan buat lawatan balas ke blog mereka begitu lah rutin harian aku sebagai blogger yang tak bertauliah ni... hehehehe

Award ni sebenarnya datang dari Tieha, Tieha pas ke Eita dan Eita pulak pas kat aku dan aku pulak nak pas
kat sapa pun tak tau lagi... emmmm tapi tak pa nanti aku msg hangpa yang terpilih no.

Ni aku nak cerita sikit tentang pemberi award Eita lah sapa lagi kan... dia ni salah seorang teman aku kat chat room bloggempaq kadang tinggal kami dua orang jer chat kat situ dan aku rasa eita ni leh jadi pendengar yang setia jugak lah... ok ni aku letak link dia kalau korg nak kenal eita omar dengan lebih lanjut lagi hangpa pakat masuk sana k.. hahaha.. http://zitaomar.blogspot.com/

terima kasih sekali lagi aku ucapkan kepada kedua-dua pemberi award ni, sekiranya buat award jangan lupa tag aku lagi.. kepada sesiapa yang aku msg untuk datang ambik award ni sila tinggal komen tak pendek pun panjang lah sikit hahaha..  orang memberi kita merasa kalau orang tak bagi kita ambik juga.. hehehehe

kat sini aku tag 5 nama sahabat yang akan menerima award ni daripada aku.

1. Zalin
2. redbend
3. mamanurin
4. RerameUngu
5. lemon


5 comments:

  1. ekekekekek tima kasi al..best betui mama dapat award lagi ekekeke..tq tq nanti klu dpt, tag mama lagi yer

    ReplyDelete
  2. tak jadi masalah tu mama. nanti Al plak yang akan buat sendiri award tu... mama nak banyak mana ambik lah... hehehe :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh..aku pun di tag gak? hihi..thanx al..ko mmg best..sori la..aku xdapat masuk chat blogempaq..wifi sini x support chatango tu..klu chatroom yang dulu,ok je..sedih ni sebab xdapat chat ngan korang semua..wahhh..panjang komen aku ni..hahaha..ok al..thanx..nnt tag aku lagi ok..=)

    ReplyDelete
  4. hohoho...kite pun dpt? mekaseeehh..insyaallah kang bt yer:)

    ReplyDelete
  5. hohohooh..tengkiu coz sudi amik award dari cik tieha...walaupun tuan umah amik dari eita.....sudi2 la jenguk belog cik tieha lagi yerk.....terus jadi 4llower cik tieha pun x per.....

    ReplyDelete