Pages

Tuesday, 6 July 2010

Aksesori Terkini Untuk Kereta Anda.

PIVOT Vcapa (RM 85)

HKS GROUNDING WIRE KIT (RM 40)

GEAR KNOB (RM 45)

MUGEN PADDLE (RM 70)

CALIBER 2CH 1200W (RM 210)

CALIBER 6X9 (RM 85)

Kepada sesiapa yang berminat tu boleh lah hubungi aku di talian yang tertera in.. 012-4667305. banyak lagi aksesori yang ada tapi aku tak upload kat dalam ni.. kalau nak aksesori lain selain dari pic yang aku upload tu boleh call aku dan maklumkan apa barang yang anda inginkan sekiranya benda tu ada dalam stock simpanan aku, boleh kita runding harga dan proses perhantaran, bagi yang berada di kawasan utara boleh mai ambik terus barang tu kat aku... lokasi aku kat area Kangar Perlis.. 

No comments:

Post a Comment