Pages

Wednesday, 21 July 2010

Award terbaru dari zalin...

Salam kepada semua pembaca,

Masa dah menghampiri pukul 12.50 tghri.. aku bersiap-siap la nak balik makan dan rehat seketika kat rumah,  Rumah aku dekat jer ngan tempat keje, maklum la aku ni duk pun  umah kerajan (quarters kerajan) jarak ngan opis hanya 500 meter. Berbalik pada cerita asal sebelum aku balik rumah aku belek-belek la blog aku tu.. tengok-tengok kat bahagian tingalkan jejak anda disi.. nampak nick zalin dan dia suruh aku ambil award di blog dia, mula-mula aku rasa nak tanya gak award apa dia nak kasi aku tu... tapi aku rasa baik aku terus berlayar ke blog yang beralamat http://zalinzone.blogspot.com bila sampai je sana aku tengok entri terbaru yang dia buat mengenai award ni..... hahaha... ini lah award nya.

 

Nak kena tag jugak ker Zalin?

Pertanyaan tu dah kira tag lah k .. hahaha. Apa-apa pun ten-ka-u lah zalin kerana sudi bagi aku award ni... Ada soalan yang perlu aku jawab pulak dah..... ekekekek 

2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic.

mana mau cari 15 tu zalin oiiiii... aku kasi 3 bleh ka? ni dia diantara nama-nama tu.. 

1. RerameUngu (cik adik ni selalu jugak ziarah aku bila berkelapangan TQ lah my sis).
2. lemon (Merupakan salah seorang blogger sensasi kat tempat keje aku).
3. eita (Dia ni pulak kalau dapat award jer terus nak kasi aku hahaha baik betul dia kan)

Ok yang  lebihan  tu aku mintak kawan-kawan yang aku kasi award ni pulak kasi... huhu.. kalau tak rasa 
keberatan.

3. Contact that blogs and let them know they've been tagged.

kena buat jugak ke benda ni ? nanti lah aku buat no.... :)

4. State 7 things bout yourself.
  
Kat sini aku kasi 3 jer,

1. Baik budi pekerti dan tingkah laku di jaga jugak kut.. hahaha.. rasa-rasa aku la..
2. Pendiam, kalau dengan org yg tak dikenali..
3. Aku memang pencinta wanita tapi aku bukan buaya.. mcm lirik lagu la pulak.. hehe.. 

Ok, itu saja yang dapat di kongsi bersama.. terima kasih sekali lagi buat zalin yang hensom... hemsom kah dia anda semua boleh menilainya.. Zazzzzzzz jom kita terjah http://zalinzone.blogspot.com

1 comment: