Pages

Sunday, 8 August 2010

Blogwalking pagi isnin dan terima award dari lemon.


Salam semua, pagi isnin 9/08/2010 hari pertama sesi memulakan tugas di minggu yang baru selepas dua hari bercuti.. Hari ni aku datang awal kat opis, maklum lah bersemangat nak selesaikan kerja-kerja aku yang tergendala sebelum ni.. 
Bulan puasa pun dah nak hampir tiba, kalau kerja-kerja tu tak siap penat aku geng ekekek.. Pagi ni tak sabar aku nak jumpa teman-teman aku kat alam maya ni... apa lagi teman blogger lah tu... sebab aku banyak habiskan masa aku ngan blog dari FB dan lain-lain. Apa lagi bila dah duk kat depan PC aku ni, aku terus la buka blog dan tengok sapa-sapa yang dah singgah kat blog aku tu. bila org dah singgah selalunya aku buat lah kunjungan balas untuk dia. 
Bermula lah sesi berblogWalking, aku pun merantau dari satu tempat kesatu tempat yang lain untuk menjengok dan menjejak mereka yg sudi dan tak sudi datang ke blog aku tu.. ( yg tak sudi tu sbb dia tak tau kemunculan blog aku lagi... kalau dia tau tentu dia sudi punya.. ) kepada yang selalu singgah tu terima kasih... Yang tak selalu tu cuba-cubakan lah selau singgah ye.. 
Ok berbalik pada award, dalam sesi blogwalking tu aku singgah ker alamat url ni http://lemontree-lemonfl.blogspot.com/ blog si lemon member tempat keje aku tu, bila aku tengok entri terbaru dia tentang award aku baca la sikit... kat situ terselit nickname aku alcatraz dan rerama ungu sebagai penerima anugerah ni pulak ( Anugerah Blogger Tegar ). Tegarkah aku dalam berblogger ni, terfikir sejenak. apa-apa pun terima kasih lemon kerana sudi kasi aku award ni.. Tegar ka tak tegar ka aku ni hanya hang jer yang tahu, sebab tu hang kasi kan haha...

4 comments:

  1. ooowh..ni rupanya award tu..nnt kite bt la..heheh

    ReplyDelete
  2. ya lah tu lah award nya cikrame2 :), TQ klomster, nice to meet u..

    ReplyDelete
  3. thanks untuk info2nya dan mungkin akan berkunjung lagi ...
    salam kenal

    ReplyDelete
  4. berkunjung lah selalu semua sahabat2 ku.. :) kedatangan anda di alu-alukan..

    ReplyDelete