Pages

Thursday, 26 August 2010

Rezeki murah pertengahan bulan yang mulia, TQ my sponsor "nuffnang"


Tentu anda semua nak tau rezeki apa yang aku dapat tu kan? aku baru je dapat BE kedua dari nuffnang iaitu iklan CHANNEL X pax , " GET UNLIMITED FACEBOOK VIA SMS FOR ONLY RM1 A WEEK."  BE yang pertama aku terima iklannya dari DENTSU HONDA dan hasil yang aku dapat ok lah jugak, itu pun hasil klik kalian semua, sahabat blogger yang baik hati.. Kepada semua yang terlibat aku ucapkan ribuan terima kasih di atas jasa baik anda.

p/s: kepada kawan-kawan yang datang ziarah aku tu jangan lupa klik iklan ni k. :)




4 comments:

  1. waaa..bestnya...nak be jugak..kena gigih lagi ni..

    ReplyDelete
  2. tenQ zalin, Mama Yatie, yaya kena gigih lagi, baru la leh maju hehe.. )

    ReplyDelete