Pages

Wednesday, 8 September 2010

BE Nuffnang masuk berduyun-duyun :)

Petang ni alcatraz nak kongsi sedikit rasa gembira alcatraz ngan korang. Nak tau sebab apa alcatraz happy sangat hari ni? alcatraz dapat lagi BE daripada Nuffnang dan sponsor yang sudi letak iklan mereka kat blog 1malaysiasms.my dan blog suficollection milik wife alcatraz. Kepada pihak nuffnang dan juga penaja Vaseline, Celcom dan Nike alcatraz ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi memilih blog yang tak seberapa ini untuk menjadi lokasi pengiklanan anda. kalau korang nak tengok lebih jelas alcatraz sertakan pic nya kat sini.. Jangan jealous tau.. haha :)




Kepada semua rakan-rakan blogger, terima kasih atas kesudiaan anda bertandang ke sini dan naikkan traffic blog alcatraz, sebab hangpa semua lah boleh jugak alcatraz merasa BE haha. tampa bantuan hangpa semua bagaimana alcatraz nak dapat BE2 tu semua. Terima kasih sekali lagi

p/s : Bila masuk jangan lupa klik k.

4 comments:

  1. salam ahabat
    ehm duyun duyun rame nak diapakan saye dukung hehehe gpod luck

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerena mendukun in saya.. :)

    ReplyDelete
  3. salamm
    wahh rezeki tuh~~
    sy dah lama tak dpt BE huhu...

    ReplyDelete
  4. Ya betul tu rezeki hari raya.. :) Alhamdulillah syukur..

    ReplyDelete