Pages

Thursday, 16 September 2010

Kesucian Blogku dah tercemar.


Dah lama dah tak login acc nuffnang, baru-baru ni bila alcatraz login acc nuffnang dekat bahagian kata kunci tertera perkataan ni " japan sex " macam mana orang boleh masuk kesini dengan kata kunci tu? hairan bin ajaib juga bila di fikirkan. Setahu alcatraz, alcatraz tak pernah buat cerita sex-sex ni. 

Sedih bila blog ini sudah di nodai dengan perkataan macam ni, bermakna blog ni dah tak suci lagi apa orang putih kata? " Virgin " haha... Macam mana penerimaan masyarakat terhadap blog ni nanti... Boleh tarik traffik  kah kalau buat cerita macam tu? kalau boleh tarik traffik ke blog ni dengan banyak, perlu kah alcatraz berbuat demikian... 

Kata hati " Jangan jangan dan jangan cuba memperdagangkan blog anda ke lembah maksiat haha... macam lah baik sangat aku ni... Puasa baru jer lepas, kekalkan mood puasa anda dengan berpuasa 6 di bulan syawal... Dengan berpusa melatih anda untuk mengawal segala nafsu termasuk lah nafsu syahwad anda... Bila nafsu syahwad dapat di kawal kurang lah sikit perkataan SEX berlegar-legar dalam fikiran anda haha... sekian.

14 comments:

  1. suprise apa nye azhar? ekekek :)

    ReplyDelete
  2. pendekar pun apa kurangnya..blog pendekar berkuda dah kena satu..keyword sabuls... ada juga orang malaysia masuk sini nak cari adegan2 ni... aduhai...

    ReplyDelete
  3. ish..ish.. heran bin ajaib..
    aku pon penah mengalami nasib yang hampir serupe gak la...

    ReplyDelete
  4. kadang2 tak betul pun keyword yg nuffnang bagi tu...kadang2 masuk through bloglist kita...so jgn risau ok...blog ko klu takde citer2 tu...tetap suci,,,,ekeke

    ReplyDelete
  5. Pendekar Berkuda, jalanjatuh anda pun pernah menerima nasib yang sama haha... kita serupa lah... :)

    ReplyDelete
  6. Betul kah apa yang Mario cakap tu? kalau betul, ko telah memberi keyakinan pada ku kembali bahawa blog aku masih suci... :) TQ Mario.

    ReplyDelete
  7. meningkat trafik blog ni dgn keyword macam tu..

    ReplyDelete
  8. terima kasih semua kerana sudi berkongsi pendapat :)

    ReplyDelete
  9. salam sahabat
    haha kaget saye ,sekedar sharing kali tapi kok kayaknya bikin suasana panas heheheh

    ReplyDelete
  10. haha..naseb la..tangan sape yg menggatal ntah

    ReplyDelete
  11. Betul kata amira, nasib la, kalau tangan tak gatal dan otak tak fikir benda tu tak jadi la perkatan tu kan :)

    ReplyDelete
  12. ryee92, terima kasi kerana nasihat anda :) sabo memang penting jangan cepat melenting haha..

    ReplyDelete