Pages

Friday, 1 October 2010

One Way Traffic, Cara Blogwalking blogger malas dan tak iklas

Apakehal ni, dah ada diantara kita yang terlalu tamak nak tarik traffic banyak2 masuk blog dia dengan cara yang mudah?. Pagi ni aku ada baca entri dari Blog salah seorang sahabat yang bertajuk "Anti-one way traffik" .

Nak tau apa itu ONE WAY TRAFFIC? (traffic satu hala) dia dapat traffic kita tak dapat apa-apa. Ini adalah salah satu cara BLOGWALKING yang di gunakan oleh blogger pemalas tapi nak tarik traffic lebih ke blog mereka dengan cara mudah tampa perlu masuk ke blog rakan2.

Dengan menggunakan kaedah @ software yang di cipta bagi tujuan sedemikian dalam diam menipu rakan-rakan blogger lain. Kasihani lah kami yang iklas Ber BW ke blog anda weiiii (blogger2 pemalas, sapa yang makan cili terasa la pedasnya :) 

P/s: Fikir-fikirkan lah, buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali... ( Nasihat ni ditujukan untuk diri sendiri juga.)

Kalau nak join sila copy banner kempen kat bawah ni.


9 comments:

  1. blogger yg mcm ni...kalau org dapat tau mcm mana...fikirkan akibatnya..kalau dapat tau elok war warkan dalam entri...

    ReplyDelete
  2. ya betul tu yahaya, kalau dapat tau elok kita war-warkan.

    ReplyDelete
  3. oh, aku setuju sangat dengan benda ni! geram kot... jom ar pakat ban ip yang pakai benda ni.

    ReplyDelete
  4. yup.. sokong!!
    kenkadang tuh diorng siap bangge lg wt entry tyng traffic diorng lepas pakai software neh
    cceeiiisshhh..
    macam2 ade

    ReplyDelete
  5. saya asli datang, gak bukan dan gak lain buat nyapa... :D

    lo itu bukan blogger, tapi SPAmer :D

    ReplyDelete
  6. tak baik la gitu..jom kita pulau mereka itu...haha

    ReplyDelete
  7. yup.. sokong.. tp camana nak detect depa2 ni...

    ReplyDelete
  8. betol betol..setuju sangat akn post ini..sampai bila kempen ni berjalan..masih adakah waktu untuk kami join

    ReplyDelete