Pages

Wednesday, 21 September 2011

Najwa Latif Gadis Bawah Umur Paling Hot Di Youtube...



Najwa Latif Gadis Bawah Umur Paling Hot Di Youtube disebabkan lagu Cinta Muka buku yang di upload masuk kedalam Youtube tidak lama dulu... Lagu Cinta Muka buku merupakan lagu hasil ciptaan beliau sendiri dan liriknya pula di tulis oleh kakak beliau. Gabungan dua beradik ini memang hebat dan sekarang lagu Cinta Muka buku menjadi siulan anak-anak muda serta kerap kali diputarkan di corong-corong radio, memang best lah lagu ni...

Memang Hot lah kau Najwa Latif, dah ramai artis-artis di Malaysia dan Dunia amnya muncul sebagai artis dari video mereka yang di upload masuk ke dalam Youtube tu, tak sia-sia ada Youtube ni kan? Boleh jugak orang glemorkan diri kat situ haha... Bagi sesiapa yang berbakat tu cuba-cuba lah yer, Najwa baru berusia 16 tahun tapi dah Hot dan Glemor (masih bergetah) haha kata orang muda-muda... Apa-apa pun tahniah buat Najwa semoga maju dan berjaya dalam industri music negara dan satu benda lagi, Najwa pun seorang blogger macam kita jugak lah, hebat jugak lah blog dia, kalau korang nak tengok masuk lah SINI...

Sambil-sambil tu, meh kita layan video Lagu Cinta Muka buku kat Youtobe ni... Layanzzz...

No comments:

Post a Comment