Pages

Wednesday, 15 December 2010

Aksi panas budak bawah umur ( adik beradik pulak tu )...


BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.

Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun. Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar.

Kakitangan swasta dikenali sebagai Azman, 25, yang memperoleh video itu melalui bluetooth daripada rakannya, berkata dia terkejut sebaik melihat aksi pasangan terbabit kerana mereka terlalu muda dan dipercayai masih bersekolah.

P/s : Apa akan jadi sekiranya perkara ini tidak di bendung dengan sekeras-kerasnya... apa akan jadi kepada nasib budak2 ni... Wahai orang ketiga yang bangang serta cuba mengeksploitasi budak-budak ni, ingat lah korang syaitan yang bertopengkan manusia dan korang lah perosak bangsa dan negara... Kepada ibu bapa berwaspadalah dengan sikap anak-anak anda...

Sumber dari : http://www.hmetro.com.my

9 comments:

 1. astaufirullahalazim....

  nauzubillah ! moga djauhi dan moga mereka dberi hidayah utk kembali ke JALAN YANG BENAR IAITU ISLAM

  ReplyDelete
 2. Doa dan pohon semoga ALLAH lindungi kerluarga kita dari melakukan perkara-perkara sedemikian...

  ReplyDelete
 3. nauzubillah!
  semoga dijauhkanlah dr perkara2 cmni.
  moga diberi hidayah & kembali ke jln benar

  ReplyDelete
 4. semoga mendapat hidayah ALLAH SWT.

  ReplyDelete
 5. Dunia sekarang dah tenat... tak tau ubat bapa nak bagi lagi...

  ReplyDelete
 6. ubat dia didikan agama yang cukup dan contoh dari ibu bapa tu sendiri...

  ReplyDelete