Pages

Sunday, 5 June 2011

Kawin kawin kawin, kenduri kenduri kenduri, cuti cuti cuti...

Salam dan selamat pagi semua, apakhabar? dalam kehangatan musim cuti sekolah ni, ramai pulak yang melangsungkan majlis perkahwinan. Selamat pengantin baru alcatraz ucapkan kepada semua yang sudah atau masih menunggu berlangsungnya majlis perkahwinan mereka...

Blogger popular malaysia pun dah berkahwin, nak tahu siapa? dah tentu si abang nara pemilik blog beautifulnara yang hebat bergosip tu hehe... Tahniah lah bro...

Sorry lah bro gambar aku ciduk kat blog hang hehe...

Buat Sahabat ku lemonfl yang sudah bergelar suami orang dan baru sahaja melangsungkan perkahwinannya pada 4/6/2011, aku ucapkan selamat pengantin baru semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan berbahagia hendaknya, amin... Maaf bro gambar tak ada mau letak sini, tak pa nanti keduri kat umah hang aku ambik banyak-banyak hehe...

Di kesempatan ini juga, sebab esok takut tak sempat pulak nak ucap, maklum lah sibuk dan kat kampung pulak tak dak internet... Ucapan selamat pengantin baru buat anak saudara orang umah alcatraz yang akan melangsungkan majlis perkahwinan mereka pada Rabu 8/6/2011... Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan di kurniakan anak-anak ( penyejuk mata ).

Yahooo... makluman buat rakan-rakan blogger, alcatraz mula bercuti pada esok hari hingga khamis, kepada yang datang singgah ke blog ni, alcatraz awal-awal lagi memohon beribu-ribu kemaafan kepada anda semua sekiranya jejak anda tidak dibalas dalam masa yang di sebutkan tadi... sekian jumpa lagi di lain waktu wassalam...

No comments:

Post a Comment