Pages

Thursday, 8 July 2010

AWARD PEMBAKAR SEMANGAT

 
 

Copy this code to your blog to display this Award!

Petang semalam aku dikejutkan dengan satu panggilan telefon, panggilan itu datang dari salah sorang sahabat blogger aku dan merangkap rakan sekerja aku jugak heheheh si Lemon, kat sini aku letak sekali dia punya link http://lemontree-lemonfl.blogspot.com/ korg nak tau kenapa dia call aku sebab nak bagi tau yang aku ni salah seorang dari sepuluh blogger yang akan menerima anugerah daripada cikrame2 a.k.a RerameUngu http://rerame-ungu.blogspot.com/ . Nak tau apa nama anugerah yang aku dapat tu? setiap anugerah yang org kasi tu tentu ada nama kan... ok nama anugerah tu " FRIENDLY VISITORS AWARD ". Kepada Cikrame2 ribuan terima kasih diucapkan, ko ingat jugak jasa aku kat kau ye... ekekekekek

P/s : Kepada pemunat2 semua jangan lupa undi aku untuk award2 yang lain... :)

Ada sesiapa nak award ni tak? kat sini aku perlu tagged 10 blogger lagi untuk dianugerah award ini... kat sapa aku nak kasi ni?


Cikrame2 nak kena buat 10 Backlinks pulak ker? emmmm tapi kalau cara ni blh up traffic blog aku apa salah nye aku buat kan....

alcatraz77

Taip punya taip dah pun selesai..

Sebelum letakkan link-link ni, delete dulu nama yang pertama, supaya nama yang berada ditempat kedua akan berada ditempat pertama, nama ditempat ketiga akan berada ditempat kedua dan seterusnya. Faham kan? nama korang pulak letakkan ditempat yang terakhir iaitu ditempat kesepuluh. Buat tu, biar adil dan saksama. Berani kerana benar !! Kalau buat betoi-betoi, jumlah backlinks yang korang dapat camni lah.

Ketika posisi kamu 10, jumlah backlink = 1
Posisi 9, jumlah backlink = 5

Posisi 8, jumlah backlink = 25
Posisi 7, jumlah backlink = 125
Posisi 6, jumlah backlink = 625
Posisi 5, jumlah backlink = 3,125
Posisi 4, jumlah backlink = 15,625
Posisi 3, jumlah backlink = 78,125
Posisi 2, jumlah backlink = 390,625
Posisi 1, jumlah backlink = 1,953,125

5 comments:

  1. wakakaakak sampai buat call tu..hebat siut!! heheeheh..congratilations AL!!

    ReplyDelete
  2. Ya lah mama kwn2 lah kata kan ekekekek.. :)

    ReplyDelete
  3. Hehe,..ty sbb tag pr..pr amik ye..nnt pr buat tag..

    ReplyDelete
  4. ok pr jangan lupa buat satu post mengenai award ni k...

    ReplyDelete